Close

DISSABTE, 8 DE MAIG DE 2021

La Lluna d’avui, encara en el signe d’Àries, farà una forta quadratura amb Mart a Cranc, i com a conseqüència d’aquesta mirada esquerpa que mantindran aquests dos astres entre si, nosaltres també estarem més aïrats i fins i tot tindrem ganes de discutir ben obertament. Però, tampoc no caldrà que ens tirem els plats pel cap, encara que en tinguem ganes, que a vegades cal recordar que les bones actituds s’encomanen i les dolentes també i valdrà més que, o bé ens barallem a cor que vols però sense afegir-hi ressentiments o altres càrregues, o bé ens desfoguem d’una manera més inofensiva, que a vegades cal seguir desplegant l’agressivitat però canviant de direcció.

Però, el que estarà clar és que avui podran sortir espurnes de tots plegats, entre altres coses perquè la distensió ha començat i l’energia puja i, per tant, haurem de moderar-nos per tal de trobar les millors sortides a la nostra particular conjuntura.

Però, com que la Lluna corre molt pel gran arc del cel, al migdia estarem neguitosos, però cap al vespre tot ja serà una altra cosa. Recordem-ho!

Estat de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad