Close

DISSABTE, 8 DE GENER DE 2022

En aquests moments i des de fa uns dies, Mercuri i Saturn estan fent una forta conjunció en el signe d’Aquari i això serà suficient com perquè ens tensem una mica i tinguem ganes de posar cara seriosa.

I tot i que també aquests dies es dona la conjunció del Sol amb Venus a Capricorn, que ens vol més alegres i riallers, no per això el nostre pensament deixarà de mostrar-se exigent, que Mercuri són les nostres ulleres per veure la realitat i Saturn és sempre una recerca, o una balança, o fins i tot una dalla.

Per tant, malgrat puguem estar profundament amorosos, no per això deixarem d’estar estrictes ni voldrem afluixar fàcilment en cap de les nostres idees, ja que ens dominaran els pensaments més reflexius.

Posició de la Lluna: a Peixos. A les 6 hores i 26 minuts del matí entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad