Close

DISSABTE, 8 D’ABRIL DE 2023

Aquesta oposició entre la Lluna a Escorpió i Urà a Taure cada vegada es farà sentir més, perquè tot i que cada mes es repeteix, cada vegada es fa més forta aquesta contradicció entre el que volem construir i conservar (Taure) i el que volem abolir (Escorpió).

Però, la llei del pèndul ho regeix tot i amb una oposició astral d’aquesta mena, siguin quins siguin els astres que es manifestin en contra, tot tendeix als extrems per després tornar a l’equilibri necessari.

Intentem renovar les consignes de sempre, que ara poden resultar fins i tot radicals i oblidem-nos de tot allò que, dins de la seva possible novetat, pot acabar sent destructiu.

Intentem equiparar conceptes, que això resultarà més reconfortant.

Posició de la Lluna: a Escorpió.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad