Close

DISSABTE, 7 DE MARÇ DE 2020

La Lluna d’avui avançarà peregrina pel signe de Lleó, i s’anomenarà d’aquesta manera ja que no forma angles o aspectes amb el Sol o amb els altres planetes i es manté sola i aïllada en el bell mig del cel. I això també significa que expressarà la seva potència amb molts més força, ja que no estarà subjecte a altres influències i voldrà expressar les seves condicions sense atenir-se a frens o a impediments.

Doncs, resulta que aquesta Lluna a Lleó és la més divertida de totes i és especialment creativa i ben disposada a donar joc, com si li agradés estar al mig i no per brillar més, sinó per aconseguir una millor jugada. I estar al centre de la vida és sempre una bona proposta, que hem de tenir ben en compte i aquesta lluna d’avui ens voldrà conduir en aquesta direcció. Fem-li cas!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad