Close

DISSABTE, 7 DE MAIG DE 2022

Avui el cel ens oferirà un dels seus habituals dibuixos, que com moltes altres vegades ens conformarà figures geomètriques plenes de similituds, que tindran la pretensió d’equilibrar-nos o de fer-nos arribar a postures més estabilitzadores.

I, així, avui tindrem que Plutó a Capricorn, Júpiter a Peixos, Venus a Àries, Mercuri a Bessons i la Lluna a Cranc ja ben a punt d’entrar en el signe de Lleó, enllaçaran les seves lluminositats creixents i ens voldran recordar que hi ha moltes maneres de fer les coses, i que si enllacem, una a una, les nostres millors idees, igual que els astres uneixen les seves llums, en sortirem reconfortats, ja que trobarem la manera d’estar en equilibri i, a l’igual que la solidesa que es desprèn d’aquest dibuix del cel, no trontollarem tant, i podrem expressar millor tot allò que ens succeeixi. Tirem endavant!

Posició de la Lluna: a Cranc. A la 1 i 50 minuts del migdia la Lluna entra a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad