Close

DISSABTE, 6 DE NOVEMBRE DE 2021

El planeta Mercuri acaba d’arribar al signe d’Escorpió, i estarà en aquest signe de tardor fins al 24 de novembre, data en què, finalment, ingressarà en el signe de Sagitari. Però, mentrestant, i durant els dies en què Mercuri transiti per Escorpió, ens sentirem ficats en una cruïlla des de la qual observarem la realitat amb una penetració que resultarà reveladora i que ens aportarà moltes dades sobre el món que ens envolta i sense necessitat de fer gaire càbales.

Haurà arribat el moment de posar-nos aquestes ulleres fosques que corresponen a aquest període de tardor en què tot agafa colors més intensos i més vermellosos i llavors les coses ja no ens podran resultar indiferents.

Aprofitem, doncs, aquesta nova estada de Mercuri i mirem als altres com si no ho haguéssim fet mai, calant-los a fons, que una mirada de veritat és com un poema i ens pot arribar a dir-ho tot.

Estat de la Lluna: a Escorpió. A la 1 i 53 minuts de la matinada entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad