Close

DISSABTE, 6 DE MARÇ DE 2021

Avui es produirà el quart minvant de la Lluna i, com sempre que el nostre satèl·lit fa quadratura amb el Sol, ens sentirem una mica desorientats o fins i tot podríem dir extraviats, ja que el Sol, des de Peixos, es mirarà malament a la Lluna a Sagitari, al mateix temps que la Lluna es mirarà de reüll al Sol i, en conseqüència, ens costarà anar a la una i posar-nos d’acord.

Però, el fet que la Lluna minvi i que el Sol romangui en el signe de Peixos ens pot portar a recollir-nos i a buscar una mica de refugi en els nostres àmbits preferits. Però, és clar, com que avui les lluminàries no es posaran d’acord, la Lluna a Sagitari tindrà ganes de buscar espais a l’aire lliure a on es pugui arribar a esplaiar i nosaltres ens encomanarem d’aquest sentiment. I així, entre buscar un cau o buscar un espai més ample i més lluminós, ens sentirem temptats per aquestes influències i no sabrem cap a on tirar.

Avui també ens podrem sentir temptats entre tenir compassió o dir la nostra veritat, si és que ens la demanen,  i en l’entreacte, dubtarem del tot.

Però, a mesura que avanci la jornada ens anirem allunyant d’aquest sentiment i vagarem per estàncies i espais molt més amples i segurs.

Estat de la Lluna: a Sagitari

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad