Close

DISSABTE, 6 DE FEBRER DE 2021

En aquests moments, Venus i Saturn, dos planetes de naturalesa molt diferent, hauran arribat a la seva conjunció exacte en el signe d’Aquari i això representarà una manifestació més que tindrà clars contrastos i valors oposats, tot i que, per aquesta vegada, els dos planetes, i les dues energies que representen, ajuntaran posicions i ens faran arribar a un estrany equilibri, on l’energia amorosa anirà més a poc a poc i trepitjarà més segura i l’energia més prudent i sensata s’amorosirà una mica més, i no l’experimentarem amb tanta rigidesa.

Dit d’una altra manera, aquesta conjunció és com si s’ajuntessin una joveneta pendent dels seus sentiments i un senyor gran que sap el que vol i que li costa compartir emocions, que li queden més lluny. Però, del seu encontre o de la seva unió, ella es sentirà més sensata i ell molt més rejovenit.
Però, Saturn guanyarà a Venus, que per alguna cosa està domiciliat a Aquari i Venus es quedarà una mica a l’expectativa i es refredaran els seus sentiments.

A la pràctica, aquest aspecte representarà una reflexió o una important presa de consciència sobre els assumptes amorosos.

Estada de la Lluna: a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad