Close

DISSABTE, 5 DE SETEMBRE DE 2020

Mentrestant Mercuri a Verge i Venus a Cranc comencin a fer les maletes per a canviar de signe, la Lluna d’avui continuarà transitant pel signe d’Àries i s’anirà acostant a Mart en aquest mateix signe i això no serà qualsevol cosa, que la unió dels dos astres tindrà molta força i es farà sentir, sobretot si ens deixem portar pels nostres impulsos més primaris.

Però, tampoc no estarà malament deixar-se portar per ells, que l’espontaneïtat és un valor i no necessàriament l’hem de deixar de banda. I aquesta influència d’Àries ens farà posicionar trepitjant més fort i ens donarà molta desimboltura i, així, podrem encarar el dia amb molt més ímpetu i del més positiu.

Quant a Mercuri, acabarà d’inspeccionar-ho tot abans de marxar al seu signe veí, el de Balança, i acabarà de passar pel sedàs tot allò que no li sembli bé, que aquest Mercuri està en el seu domicili i és ben potent i com que està en el signe de la Verge encara ens voldrà crítics i discriminatius. Quant a Venus, vulgui o no vulgui, haurà de sortir d’aquest racó tan confortable que ha trobat en el signe de Cranc i haurà de posar-se al Sol del signe de Lleó, a on canviarà d’actitud. Però, de moment, el cel estarà de comiat, mentrestant els astres que transiten per Àries seguiran fent camí, obrint portes i trepitjant fort. Traguem-li al cel tot el suc possible!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad