Close

DISSABTE, 5 DE NOVEMBRE DE 2022

En aquests moments, el planeta Saturn, des del signe d’Aquari, ja està fent una important quadratura amb Venus, el Sol i Mercuri en el signe d’Escorpió, i aquest aspecte, que sempre ho entortolliga tot i crea muntanyes a davant nostre, ara ens voldrà capficar una mica, com si tot s’hagués tornat més difícil i ens costés una mica més trobar totes les dreceres que ens puguin portar pel millor camí.

I és que Saturn sempre significa una reflexió i per aquesta vegada tampoc no ens la estalviarà, que al cap i a la fi reflexionar és necessari i Saturn és molt persistent.

Passem, doncs, pel nostre particular sedàs tot allò que tinguem entre mans i no deixem de dipositar la nostra mirada més estricta sobre la realitat que ens envolta. Es una actitud ben necessària.

En tenim encara per quinze dies de reflexió.

Posició de la Lluna: a Peixos. A les 0 hores i 7 minuts entra a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad