Close

DISSABTE, 5 DE MARÇ DE 2022

Avui pot ser un gran dia, com diria en Serrat, entre altres coses perquè, a part de la nostra disposició anímica que és tan important, el Sol i Júpiter s’ajuntaran al cel i en el signe de Peixos i això no succeeix tots els dies.

Serà qüestió, doncs, de predisposar-nos molt positivament, malgrat les circumstàncies que ens envolten, que no sempre són les ideals i malgrat aquesta guerra que tant ens entristeix.

Però, curiosament, malgrat tot allò de negatiu que veiem a la nostra vida, avui el cel s’entossudirà per a què ho veiem tot sota la millor llum i, en conseqüència, brillaran a dintre nostre tots els nostres millors fulgors.

I independentment de la nostra actitud, avui Júpiter ens protegirà i ens voldrà donar sort, aquesta llei que encara no està escrita però que existeix.

Continuem mirant la vida amb la il·lusió de què, finalment, les coses bones emergiran per sobre de les més negatives. Brindem per la vida!

Posició de la Lluna; a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad