Close

DISSABTE, 5 DE DESEMBRE DE 2020

Avui al cel s’ha organitzat un gran trígon de foc que resultarà molt motivador i que ens alegrarà l’estona, ja que seran moltes les energies que ens arribaran i que ens posaran en marxa.

Esplaiem-nos, doncs, amb totes aquestes influències que representaran que la Lluna a Lleó, el Sol a Sagitari i Mart a Àries enllaçaran totes i cadascuna de les seves lluminositats i ens voldran encerclar amb elles, tot propiciant en nosaltres un bon estat d’ànim i una generositat de fons, que es tornarà encomanadissa i que ens farà brillar.

A més a més, aquesta Lluna que avui transitarà pel signe de Lleó ens voldrà divertits i creatius, disposats a treure-li el suc a aquelles coses que tenim molt vistes, però que avui les veurem amb uns ulls diferents. Estiguem disposats, per tant, a no limitar-nos, perquè així, tot sortint-nos del marges establerts, descobrirem noves vies i ens adonarem que trobarem més solucions si ho fem d’aquesta manera i llavors comprovarem que a vegades els remeis estaven davant nostre i no ens en havíem adonat.

Fem que el dia ens doni molt de joc, i pensem que por poc que ens hi posem, aquesta pot resultar una molt bona jornada.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad