Close

DISSABTE, 5 D’AGOST DE 2023

La Lluna d’avui, després de la seva unió amb Neptú en el signe de Peixos, arribarà a Àries durant les hores de la matinada i això també  significarà un canvi en els aires d’aquesta jornada i de les que seguiran, ja que sempre significa un gran pas el fet de traspassar les fronteres aquoses del signe de Peixos per anar als territoris més càlids i ignis del signe d’Àries.

I és clar, després d’estar als braços de Neptú i sentir-se especialment transportada, tot de cop la Lluna es despertarà amb els nous aires del signe d’Àries i això serà tot un contrast, un contrast que nosaltres també podrem notar  de manera total, bé despertant-nos més d’hora del que voldríem o bé omplint-nos de noves forces que ens voldran posar  en marxa, després de viure la nostra particular somnolència.

Posició de la Lluna: a Peixos. A les 5 hores i 19 minuts de la matinada entre a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad