Close

DISSABTE, 4 DE JULIOL DE 2020

Avui hi haurà al cel un important triangle que es farà notar, ja que la Lluna per un cantó, des de Capricorn, farà quadratura amb Mart a Àries, i el planeta guerrer també farà quadratura amb Mercuri retrògrad a Cranc i finalment Mercuri s’oposarà a la Lluna i entre tots tres conformaran una Creu T que ens portarà a voler canviar el món. I amb la proximitat de la Lluna plena, que serà demà, i que també es notarà, es possible que ens puguem sentir suficientment esverats com per fer allò que fa fer en Superman de voler donar al nostre planeta unes voltes de més en contra direcció, per tal de retornar algunes coses al seu lloc.

Sigui com sigui, serà fàcil que amb aquesta configuració astral ens sentim moguts i fins i tot commoguts, i no tinguem ganes de deixar les coses com estan, en el nostre intent de millorar-ho tot. I és que tant Capricorn, com Àries, com Cranc són signes cardinals o de principis d’estació i, per tant, aquests són signes plens d’iniciatives i de ganes de comandament.

Organitzem-nos, doncs, per fer una volta de més a algunes de les nostres idees, tot preparant-nos per actuar i no quedant impassibles davant de la nostra realitat més apressant. Agafem el món amb les nostres mans, encara que només sigui mentalment, que de moment la terra encara és el nostre planeta.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad