Close

DISSABTE, 4 D’ABRIL DE 2020

La estricta conjunció que avui es produirà entre Júpiter i Plutó a Capricorn serà tot un esdeveniment en el cel d’aquesta jornada i significarà tota una expansió que es farà notar, ja que Júpiter és sempre un planeta positiu, que vol ocupar-ho tot, i Plutó és el planeta de les profunditats, que vol arribar al fons. El resultat pot ser ben divers, i tant pot ser que explotin les nostres emocions més soterrades i arribin a la superfície, com que les nostres ànsies destructives vulguin ocupar més espai i no en tinguin prou.

Sigui com sigui, amb l’entrada del planeta Venus, avui mateix, al signe de Bessons, tot fent un bonic trígon o angle de 120 graus amb aquests dos planetes, serà un bon catalitzador de totes aquestes energies, que podrem expressar amb facilitat, ben escrivint o bé comunicant-vos de viva veu. I si barregem la influència de Capricorn i la de Bessons, tot resultarà bastant compensat, perquè a la seriositat de Capricorn, Bessons hi afegirà una mica de la seva millor intranscendència. Aquesta influència ens farà bé!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad