Close

DISSABTE, 31 D’OCTUBRE DE 2020

El pleniluni d’avui arribarà amb molta força i, destapem o no una ampolles de cava amb motiu de la castanyada o d’aquesta mateixa lluna plena, el que sí que estarà clar és que seran moltes les energies que avui es dispararan i que haurem de vigilar una mica, no sigui que en sortim malparats i l’explosió ens esquitxi.

Però, és que a més a més de l’oposició establerta entre el Sol a Escorpió i la Lluna a Taure, el planeta Urà, ben instal·lat en aquest signe de primavera, farà una conjunció exacte amb la Lluna i, per tant, també farà una oposició exacte del tot amb el Sol i això pot ser sinònim de canvi o de revolució.

I com que són moltes les revolucions que porten implícites trencadisses d’alguna mena, ens podem trobar davant d’importants ruptures o, per dir-ho d’alguna manera, podran rodar caps i ens hi podríem trobar al mig.

Per un altra cantó, també hem de ser conscients que aquest pleniluni és sempre un dels més intensos de l’any, té molta màgia i pot provocar en nosaltres un gran excitació, en tots els aspectes, ja que la Lluna plena potencia la sexualitat i fa que les emocions emergeixin amb més força que mai. Aquest, per tant, serà un dia intens, que no ens deixarà indiferents.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad