Close

DISSABTE, 30 D’OCTUBRE DE 2021

Avui serà un dia d’importants canvis al cel, ja que el planeta Mart, que ha transitat pel signe de Balança des del passat 15 de setembre, avui farà un pas més i s’endinsarà en el signe d’Escorpió, a on s’hi quedarà fins el proper 12 de desembre.

Però, aquest canvi serà especialment important, perquè Mart deixarà d’estar en el signe que li representa l’exili, per passar a estar en un dels seus domicilis, en aquest cas, el d’Escorpió, i això serà tot un contrast que es farà molt patent i que notarem ben a dintre nostre.

S’han acabat per ara les transigències i a partir d’aquest moment tot resultarà molt més decisiu i arriscat, com si la vida ens mostrés la seva cara més exigent i no la de quedar bé.

Estiguem preparats, doncs, per a reaccionar amb la mateixa força amb la que Mart ens voldrà envestir, que al cap i a la fi l’energia que ell ens dispensi pot ser molt positiva, ja que la vida sempre segueix avançant cap endavant amb determinació i no li podem donar l’esquena.

Estat de la Lluna: a Lleó. A les 20 hores i 10 minuts entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad