Close

DISSABTE, 30 DE JULIOL DE 2022

En aquests moments, Mart i Venus, que són una de les parelles del zodíac, estan formant bon aspecte entre ells, i això el que vol dir és que es miren des de la distància i que tenen moltes coses a dir-se.

I és que la relació d’aquests dos enamorats sempre dona molt de si, perquè estan fets l’un per l’altre i, per tant, són especialment complementaris. Mart posa en la relació tota la seva força i la seva empenta física i material, i Venus hi posa, principalment, les seves ganes de ser admirada i desitjada. I serà lògic que amb aquesta bona predisposició les relacions siguin més fructíferes i les batalles menys productives i, a la llarga, les reconciliacions siguin millors.

Serà bo que, mentalment, no estiguem gaire bel·licosos, que al final ens hem d’acabar entenent.

Posició de la Lluna: a Lleó. A les 20 hores i 11 minuts entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad