Close

DISSABTE, 30 DE GENER DE 2021

Avui mateix, a les 16 hores i 52 minuts, el planeta Mercuri es posarà retrògrad en el signe d’Aquari i es mantindrà en aquesta posició i en aquests mateix signe fins el 21 de febrer, en què tornarà a posar-se directe. Però, mentrestant, caldrà que tinguem en compte aquesta mirada cap enrere que ara mantindrà el planeta de la intel·ligència i que ens farà estar més ineptes o més despistats, com si tot de cop no veiéssim el que hi ha sota dels nostre peus o no enfoquéssim la realitat com hauria de ser.

Tenir-ho en compte, per tant, serà necessari, no sigui que ens equivoquem o no sapiguem enllestir com ens agradaria, i també serà molt fàcil que durant aquest període puguem arribar a dir coses que no estaven previstes i que no volíem dir, com si alguna cosa ens traís o ens passés per alt.

Però, si ens hem d’agafar bé aquesta retrogradació mercurial, que això és sempre una cosa positiva, pensem que ens arriba un parèntesi, un període de vacances que podem aprofitar d’una altra manera, perquè ara qualsevol projecte tendirà a aturar-se i fins i tot els trens o el mitjans de transports poden sofrir retards. Estiguem, doncs, ben atents!

A finals de maig i a finals de setembre Mercuri tornarà a tenir un d’aquest períodes retrògrades que acostumen a durar una mitjana d’uns 20 dies o una mica més, però amb tot això s’hauran acabat les retrogradacions de Mercuri en aquest 2021.

Estada de la Lluna: a Lleó. A les 9 hores 3 minuts del matí entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad