Close

DISSABTE, 30 DE DESEMBRE DE 2023

Avui mateix, encara que sigui tard, el planeta Venus arribarà al signe de Sagitari, des d’on ens animarà a dir la nostra amb sinceritat i valentia, com correspon a l’esperit tan idealista d’aquest signe de finals de tardor.

I com que fins el 22 de gener Venus estarà en aquest apartat zodiacal, podríem aprofitar per a sincerar-nos i dir quins són els nostres sentiments més clars.

Serà important, però, que si ho fem així, al mateix temps intentem sospesar tot el que comporta obrir la nostra ànima i posar-la al descobert, que no tan sols podem ferir als que ens rodegen sinó que també ens pot arribar a fer mal aquesta iniciativa.

Pensem-nos-ho bé i decidim, malgrat el nostre sentiment sigui el de dir la veritat per sobre de tot i més en l’àmbit dels sentiments.

Posició de la Lluna: a Lleó.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad