Close

DISSABTE, 3 DE SETEMBRE DE 2022

Avui el dia baixarà el nivell de les seves quadratures i, de moment, només tindrem un petit triangle vermell format per Mart a Bessons, el Sol  Verge i la Lluna a Sagitari, que intentarà equilibrar les seves vibracions, encara inharmòniques, amb les d’un rectangle de color blau, format per Mart a Bessons, Mercuri a Balança, la Lluna a Sagitari i Júpiter a Àries, que estarà ple de bones vibracions, de les més positives.

La qüestió, però, és que en tindrem una de cal i una de sorra, o a l’inrevés, i que el contrast del cel es farà notar. Però, això també serà com una transició, entre el dia d’ahir que va ser més difícil i els dies que seguiran, que seran millors.

Adaptem-nos al cel del moment, però, intentem portar nosaltres la millor batuta.

Posició de la Lluna: a Escorpió. A les 0 hores i 40 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad