Close

DISSABTE 3 DE JULIOL DE 2021

Si el Sol que significa la consciencia i Urà que significa l’oportunitat i sempre té les antenes desplegades es posen d’acord, seran moltes les informacions que ens arribaran i totes seran dignes de tenir en compte, perquè malgrat els altres aspectes del cel que ens puguin desorientar, aquest sextil entre el gran astre i el planeta dels canvis ens pot mantenir desperts i ens farà veure tot allò que està per sobre de la nostra realitat i té significat.

Doncs, estiguem alerta i no deixem de parar les orelles i mirar-ho tot, per tal que cap oportunitat o cap idea rellevant sens oblidi o no la tinguem en compte, que la vida s’ha d’aprofitar i no podem deixar perdre els bons moments o els moments decisius, que són aquells durant els quals l’actuació que tinguem passa a ser crucial.

El proper 5 de juliol serà el moment culminant d’aquest aspecte entre el Sol i Urà.

Estat de la Lluna: a Àries. A les 14 hores i 28 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad