Close

DISSABTE, 3 DE DESEMBRE DE 2022

Avui començarà al cel un nou aspecte astral que durarà fins el 13 de desembre i que tindrà com a protagonistes al Sol a Sagitari i Mart a Bessons en posició retrògrada, i això ens pot portar a nous enfrontaments entre tots plegats o fins i tot a tenir ganes de batalla i, es materialitzi o no aquest aspecte del cel del moment en la nostra realitat circumdant, bo serà saber que estarem sota aquesta influència i, per tant, podem intentar defugir la lluita, si és que no volem caure en ella, o podem tenir-la en consideració, que ara els conflictes voldran ser més oberts i tendiran a manifestar-se.

També caldrà ser més prudents, que el Sol i Mart tenen molta força i, per aquesta ocasió, no tindran ganes de contenir-se, sinó més aviat al contrari, tendiran a expressar les seves ànsies de vida i de resultats.

Posició de la Lluna: a Àries.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad