Close

DISSABTE, 3 D’ABRIL DE 2021

L’arribada de la Lluna a Capricorn aquest mateix matí propiciarà una bona relació astral entre el nostre satèl·lit i el planeta Urà a Taure i això repercutirà en nosaltres i en l’ambient que ens envolta, tot fent-nos obrir gairebé tant com aquest mes d’abril, que també significa una obertura, una porta ben primaveral.

I és que aquest trígon entre la Lluna i Urà en signes de terra ens ajudarà a posicionar-nos davant de la nostra realitat i tindrem ganes d’emprendre les millors tessitures, les més concretes, aquelles que ens portin a buscar totes les realitzacions, sense recances i sense subterfugis.

I tot i que Mercuri a Peixos encara ens farà navegar per espais insondables, aquest bon aspecte del cel ens donarà ales i ens farà emergir gairebé amb contundència i fins i tot amb algun tipus de determinació.

Doncs, fem-nos les propostes més realistes i no les deixem aparcades, que avui el dia donarà molt de si i podrem establir bones coordenades. Aprofitem-ho!!!

Estat de la Lluna: a Sagitari. A les 10 hores i 13 minuts arribarà a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad