Close

DISSABTE, 29 D’OCTUBRE DE 2022

Durant el dia encara estarem sota l’influx del planeta Mercuri en el signe de Balança, però quan arribi el capvespre i el cel ja sigui fosc, si estem una mica a l’aguait, potser ens adonarem del nou moviment que es produirà allà a dalt, ja que el ràpid planeta entrarà a Escorpió, signe en el qual s’hi estarà fins el proper 16 de novembre,

I tot i que el Mercuri circula de gust pel signe de Balança, ara, en el seu trànsit pel signe d’Escorpió, desplegarà totes les seves habilitats més aferrissades i es tornarà especialment penetrant.

I com que Escorpió està plegat de misteris, Mercuri desenvoluparà tota la seva curiositat més marcada. Preparem-nos per investigar tot allò que ens interessi i no deixem d’anar ben a fons, allà on s’amaguin els secrets més grans.

Posició de la Lluna: a Sagitari. A les 15 hores i 22 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad