Close

DISSABTE, 29 DE MAIG DE 2021

Avui serà un dia d’aspectes exactes, entre altres coses, perquè Venus i Mercuri a Bessons formaran conjunció estricte i també perquè entre Mart a Cranc i Neptú a Peixos hi haurà exactament 120 graus i, així, aquests dos aspectes del cel ens donaran la mesura d’una exactitud i d’una força ben gran, perquè quan més exacte és un aspecte més força té.

I com que Venus i Mercuri avançaran plegats pel signe de Bessons, estarem més enamoradissos i ens relacionarem amb facilitat, al mateix temps que estarem molt expressius i trobarem totes les paraules per dir la nostra.

Per un altra cantó, el trígon que establiran entre ells Mart i Neptú elevarà les nostres energies i transformarà la nostra agressivitat, tot portant-nos pels millors dels camins, en els quals sabrem avançar amb delicadesa.

I com que aquesta barreja d’aire i d’aigua és sempre sinònim de sensibilitat, avui ens podrem deixar portar per les nostres idees i els nostres sentiments sense por, que segur que avançarem sense fer mal i pintant-ho tot amb els colors de l’amabilitat.

Estat de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad