Close

DISSABTE, 29 DE GENER DE 2022

Aviat el cel estarà d’enhorabona, ja que la conjunció de Venus i Mart que ha començat avui durarà fins el proper 6 d’abril i això significaran més de dos mesos d’alegries i d’amor passional, ja que aquests dos planetes representen als enamorats joves i durant dies i dies no deixaran d’estar ben enganxats, talment com aquells que s’estimen i mai no en tenen prou en l’expressió del seu amor.

I és que, a més a més dels dies que duri la conjunció, la unió d’aquests planetes serà total exactament, o amb molt poc marge o orbe de separació, del 14 de febrer al 10 de març i això són exactament 25 dies de connexió total, una connexió que també notarem nosaltres i que ens portarà a abraçar-nos, a dir-nos que ens estimem i que fins i tot ens farà anar a la recerca de la unió entre sexes.

Venus i Mart recorreran gairebé tot el signe de Capricorn i tot el signe d’Aquari. Celebrem del tot aquesta festa del cel que s’evidenciarà aquí a la terra. Tindrem un febrer i març plens de l’energia de l’amor i de l’abraçada més estreta.

Posició de la Lluna: a Sagitari. A les 10 hores i 9 minuts del matí entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad