Close

DISSABTE, 28 D’OCTUBRE DE 2023

Aquesta poderosa lluna plena de Sol a Escorpió i Lluna a Taure –una de les més màgiques de l’any- es produirà, per aquesta vegada, acompanyada d’un eclipsi parcial de Lluna que serà visible gairebé a tot arreu i que es caracteritzarà per la seva poca rellevància.( Només s’enfosquirà la Lluna per una part).

Però, que ens faltin les lluminositats de l’astre de la nit, per petites que siguin, sempre pot ser una mica decebedor, o ens poden fer sentir eclipsades i eclipsats, és a dir, minvats en la nostra vitalitat.

Però, això no haurà d’impedir que la visquem al màxim, intentant treure-li el suc a totes les sensacions que ens pot aportar aquesta lluna tan màgica i de tant contingut sexual i amorós.

Però, si ens sentim ‘robats i robades’ per alguna estranya sospita, pensem que és que estarem notant aquest eclipsi i, per tant, aquest serà un dia de contrastos, sobretot quan arribi l’hora de contemplar aquest fenomen, que començarà a més allà de les 21 hores i que acabarà als voltants de les 23 hores. Experimentem-ho!

Posició de la Lluna: a Àries. A les 12 hores i 44 minuts entra a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad