Close

DISSABTE, 28 DE MARÇ DE 2020

Com dos amigues que es retroben després d’un mes sense veure’s, avui la Lluna i Venus la faran petar sota el gran arc del cel i això serà tan gratificant com l’alegria que podem experimentar al retrobar a un amic o a una amiga, amb els que tinguem una gran complicitat.

I estant la Lluna i Venus en conjunció en el signe de Taure, ens sentirem molt fidels als nostres amics i parlem amb ells o no ho fem, ens hi sentirem comunicats, que Taure és un signe callat, però que sap donar molt bé el seu suport i així nosaltres també ens sentirem portats a expressar el nostre afecte incondicional a aquells i aquelles que estimem.

I potser tot això serà molt necessari, ja que en aquests moments el Sol continua estant sol, és a dir, que en aquests moments no forma aspectes o angles amb els altres planetes i això pot representar un important índex de soledat. Demostrem, doncs, que la nostra fidelitat és gran i que aquells i aquelles que ens necessiten ens tindran de totes totes. I no ens costarà posar-nos-hi de costat, que Taure, en la seva fortalesa, és sempre un signe reconfortant.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad