Close

DISSABTE, 28 DE MAIG DE 2022

Ara que el Sol ja ha trencat aquesta quadratura que mantenia amb Saturn, i que ens omplia de pors, serà molt més factible que ens anem mostrant més esperançats, tot intentant defugir els possibles temors que teníem i pensant millor en tot allò que ens estimula.

I com que, a més a més, avui també es produirà la conjunció exacte entre la Lluna i Urà a Taure, ens sentirem moguts per noves o velles inquietuds i fins i tot ens podrem esverar positivament, tot reaccionant a la valenta.

I com que Taure és un signe molt concret i pràctic aquesta conjunció de la Lluna i Urà en aquest signe ens podria portar a reivindicar els valors de la terra i el sentit comú, gairebé com si es tractés d’una novetat. Però, és que hi ha ocasions en què la revolució ens pot portar al principi i aquesta pot ser una nova manera de tornar a mirar-ho tot amb ulls renovats.

Posició de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad