Close

DISSABTE, 27 DE MARÇ DE 2021

Mentrestant el Sol i Venus continuaran vivint un dels seus idil·lis més sonats, el de primavera, tot omplint-nos d’amor i de ganes de reconciliació, Mart agafarà la directa i voldrà dir la seva, tot conformant un triangle de tensió amb Mercuri i Neptú a Peixos i la Lluna a Verge.

I així, una mica més nerviosos o nervioses del que caldria, tindrem ganes de verbalitzar i d’opinar sobre aquesta circumstància humana i complexa que ens ocupa i que a estones fa que ens inquietem.

Però, la conjunció del Sol i Venus continuarà vigent i resultarà molt reparadora, ja que el nostre estat anímic continuarà estant en alça i serà fàcil que experimentem uns sentiments molt amples i tan espontanis com aquesta primavera que acaba d’arribar a la nostra vida.

Procurem, doncs, canalitzar les nostres energies amorosament i, si convé, esbravem-nos una mica més, però sense donar-li importància, tal i com sabem fer quan els planetes transiten pel signe de Bessons, a on en aquests moments Mart continua trencant-se el cap i barallant-se amb les paraules.

Visquem aquest bon moment i aparquem les tensions estèrils!

Estat de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad