Close

DISSABTE, 27 DE JUNY DE 2020

Aquesta important conjunció que fa dies que dura, entre Mart i Neptú en el signe de Peixos, acaba de trencar els seus llaços i això voldrà dir que ja començarem a sortir d’aquesta espècie de letargia i ensopiment en la que ens havíem ficat i que ens aportava un grau tan alt de sensibilitat.

A més, avui serà l’últim dia, pel que fa a aquest any, en què el planeta Mart estarà en el signe de Peixos i tardarà a tornar-hi, la qual cosa es pot interpretar en clau positiva. Ara emergirem de dubtes i traurem el cap per sobre de les nostres emocions i respirarem altres aires, I com que Neptú anirà quedant enrere, ens sabrem sobreposar millor a tot allò que ens confongui o que ens faci estar altament impressionables, que està molt bé que tinguem sensibilitat, però, tampoc podem fer-ne un gra massa, que la vida ha de continuar i no podem quedar encorats en la nostra catifa màgica preferida, la que ens fa viatjar per sobre de la realitat.

Diguem-li, doncs, adéu, a aquest Mart fugisser i preparem-nos per a les emocions fortes, que a partir de demà començaran a aterrar al nostre costat. Estiguem preparats per a l’acció i la reacció, per a tallar el bacallà i per a vestir-nos com si fóssim guerrers o guerreres, que ara Mart canviarà de signe.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad