Close

DISSABTE, 27 DE GENER DE 2024

Avui serà el dia en què Mercuri i Mart en el signe de Capricorn extremaran la seva conjunció, que avui serà exacte, i ens voldran demostrar que el que es pensa, només pel sol fet de pensar-ho, pot ser ben realitzable i que, per tant, sota aquest influx les nostres idees es podran materialitzar gairebé amb rapidesa.

I si a tot això li sumen la bona influència de Urà, que és el planeta de les oportunitats, amb aquesta feliç conjunció de Mercuri i Mart, el resultat podrà ser especialment efectiu.

Gaudim d’aquesta bona conjuntura del cel d’aquest moment i no ens entretinguem més del compte, que ara estarem molt realitzadors i aconseguirem moltes fites.

Posició de la Lluna: a Lleó. A les 20 hores i 11 minuts entra a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad