Close

DISSABTE, 26 DE SETEMBRE DE 2020

En mig de les tensions existents, provocades per aquestes quadratures i oposicions entre Mart, Mercuri i Júpiter, Plutó i Saturn, avui el Sol, des del signe de Balança, li enviarà a la Lluna, que ja transitarà per Aquari, un dels seus raigs més lluminosos i així ella lluirà brillant i creixent, il·lusionada pel proper retorn de la seva plenitud.

I com que aquesta relació entre els dos astres serà positiva i estimulant, entre els dos es posaran d’acord i voldran trobar solucions a la papereta que els hi ha tocat, i és que caldrà tenir molta inventiva per sortir d’aquestes tensions que s’han establert al cel i que tenen la seva repercussió aquí a la terra.

Però, el Sol a Balança és conciliador i pacífic i la Lluna a Aquari és bastant sorprenent, perquè sap reaccionar a la que salta i deixar ben astorats al personal que l’envolta. Estiguem preparats, doncs, per anar assimilant totes les sorpreses que la vida ens vol preparar, que aquest desembre vindrà carregat amb nous materials i ens trobarem en mig d’una situació de canvi.

Però, mentrestant, anem assimilant el millor de la vida, que el nostre temps només és nostre i no podem ni aparcar-lo ni traspassar-lo i hem de continuar vivint al màxim i al límit. Deixem que ens arribin les millors idees!

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad