Close

DISSABTE, 26 DE NOVEMBRE DE 2022

Fa pocs dies que el Sol i Venus, que han mantingut la seva unió  durant uns dos mesos, ja han deixat a banda la seva conjunció i, per tant, ara trigaran a ajuntar-se, i ho faran exactament  a l’agost de l’any vinent, tot i que la seva unió durarà tan sols uns dies, com és de costum.

Contràriament a aquesta posició, avui s’accionen els mecanismes que fan que Venus a Sagitari i Mart a Bessons es mirin des dels 180 graus, és a dir, des de l’oposició i això ens pot portar a posicions encontrades amb l’altre sexe, que l’astrologia no és feminista ni masclista, sinó les dues coses i, així, del vessant més amorós (Venus) ens posicionarem a la contra del vessant més guerrer (Mart) i això provocarà en nosaltres tot tipus de reaccions, des de promoure l’acostament físic en les relacions, siguin les que siguin, com fer-nos allunyar d’aquells o d’aquelles que tinguem a la vora, sigui des del cantó més receptiu, o femení, o des del cantó més actiu, o masculí.

Aquesta oposició Venus-Mart durarà fins el 5 de desembre.

Posició de la Lluna: a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad