Close

DISSABTE, 26 DE JUNY DE 2021

En el cel també existeixen les passions retrobades i aquest serà el cas d’aquesta jornada, ja que Venus i Plutó, des de Cranc i des de Capricorn, i Mart i Saturn, des de Lleó i des d’Aquari, es miraran des de la distància però ho faran de manera ben oposada, la qual cosa alinearà les forces astrals en una direcció i en una altra i el resultat serà aquestes petites lluites astrals que fan que la vida sigui més interessant, degut a la intensitat que posseeixen.

I així, mentre Venus i Plutó busquin els moments més vitals i més apassionats, Mart i Saturn s’oposaran gairebé amb totes les seves forces, i si Mart voldrà actuar i tirar endavant amb valentia, Saturn li dirà que sigui prudent i que no es pot matar tot el que és gras.

I dependrà de nosaltres que ens inclinem més cap a un cantó que cap a l’altra i entomem amb més tolerància o més esportivitat les propostes del cel d’aquest moment.

Estat de la Lluna:a Capricorn. A les 16 hores i 9 minuts entra a Aquari,

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad