Close

DISSABTE, 26 D’AGOST DE 2023

Aquest gran trígon de terra, sempre reparador i benèfic, continuarà instal·lat en el sostre del cel i ens voldrà afavorir de tot cor, però almenys per avui la Lluna conformarà també allà dalt un triangle de vibracions més inharmòniques, que en un principi ens estressarà però que també ens portarà cap a una comprensió infinita.

I és que moltes vegades, els moments difícils o més embolicats, tenen la seva port positiva i això és el que succeirà amb aquest entramat del cel d’aquest moment.

No ens posem més nerviosos o nervioses del que tocaria i deixem que les bones influències del cel arribin a nosaltres amb el missatge de la seva protecció i la seva bondat reparadora.

Agafem-nos el dia pensant en la possible tranquil·litat que pot ens arribar per a tots plegats. Vinga!

Posició de la Lluna: a Sagitari. A les 15 hores i 5 minuts entra a Capricorn.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad