Close

DISSABTE, 24 D’OCTUBRE DE 2020

Avui mateix el planeta Urà, des del signe de Taure, iniciarà una important oposició amb el Sol a Escorpió i així no ens haurà d’estranyar que ens comencem a posar una mica neguitosos, com si alguna cosa es despertés a dintre nostre i ens fes estar en vela, amb el ulls molt oberts, i amb la ment i els sentiments molt disposats a captar-ho tot.

Doncs, tinguem-ho en compte i nos ens impacientem més del que tocaria, que aquesta oposició durarà dies i es mantindrà en el cel fins el 7 de novembre. El dia de l’oposició total serà el 31 d’octubre i, al voltant d’aquests dies, bo serà que frenem una mica en les nostres possibles inquietuds i en aquest afany, propi d’aquest moment, que ens pot dur a trencar amb els que tenim més a la vora o amb aquelles situacions que ja no volen aguantar més.

Però, aquesta oposició entre el Sol i Urà és sempre una oportunitat que tenim de girar full i de deixar la vista enrere, i si estem vivint alguna situació que ens oprimeix i volem deslliurar-nos-en ara serà el moment de fer-ho, ja que tindrem més força i més determinació per aconseguir-ho.

Aquest aspecte també ens pot fer estar molt creatius i creatives. Aprofitem la inspiració i plasmem-la obertament.  

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad