Close

DISSABTE, 24 DE SETEMBRE DE 2022

En aquests moments, el planeta Mercuri, degut a la seva posició retrògrada, ha reingressat al signe de Verge, i ara romandrà en aquest territori zodiacal fins el proper 11 d’octubre, per després tornar al signe de Balança, a on fins ara estava transitant.

I tot i que la posició de Mercuri en posició retrògrada no és especialment favorable, tampoc ens hem de posar les mans al cap ni acoquinar-nos, que no n’hi haurà per tant. Senzillament les coses aniran més a poc a poc i haurem de vigilar més les nostres passes i les nostres paraules, no sigui que ens equivoquem.

Però, per un altre cantó, la nova estada de Mercuri a Verge ens farà crítics i observadors i aquesta és també una mesura ben necessària, perquè podem celebrar la realitat, però no podem de deixar de tenir el ulls ben oberts, atents i atentes al que succeeixi al nostre voltant.

Posició de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad