Close

DISSABTE, 24 DE JUNY DE 2023

Avui la Lluna, encara en el signe de la Verge, li enviarà les seves lluminositats al planeta Júpiter, ben instal·lat en el signe de Taure, i així els dos astres es posaran d’acord en estar optimistes, laboriosos i realitzadors.

Aprofitem, doncs, aquest dissabte de festa, i seguim gaudint de tot allò de què disposem i que és molt, perquè hi ha petiteses que no tenen preu i allò que més val no està en venda.

Posem ordre en les nostres coses i experimentem la tranquil·litat que ens deixarà el fet d’haver-nos organitzar positivament.

I mentre anomenem a les coses pel seu nom, ens sentirem especialment reconfortats per totes les coses a les quals li haurem trobat el seu lloc.

Posició de la Lluna: a Verge.

 

 

DIV

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad