Close

DISSABTE, 24 DE JULIOL DE 2021

Un nou pleniluni ens agafarà per sorpresa aquesta matinada i ens podrem sentir despertats per ell una vegada més, que la força conjunta del Sol i de la Lluna en signes oposats és sempre una garantia d’intensitat, que acaba fent-se notar de moltes maneres.

Però, per aquesta vegada, aquest Sol que tindrà tota la seva potència en el signe de Lleó es veurà contrastat per aquesta Lluna a Aquari que brillarà amb determinació al costat mateix de Saturn. I així, l’estat del nostre satèl·lit influirà de valent en els nostres ànims i ens aportarà la certesa d’un moment que també serà intens, però que estarà ple de coherència i fins i tot d’un estricte sentit del deure i de l’exigència.

I si ens sentim una mica acovardits, no ens ho prenguem negativament, que aquest Sol a Lleó ens aportarà la valentia de sentir-nos al peu del canó. Donant la cara i donat la talla, encara que la processó pugui anar per dintre, una vegada més.

Estat de la Lluna: a Capricorn. A les 2 hores i 13 minuts de la matinada entre a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad