Close

DISSABTE, 24 D’ABRIL DE 2021

El planeta Mart acaba d’ingressar en el signe de Cranc i des d’aquest apartat zodiacal ens recordarà que avançar per les aigües de Cranc és com avançar en ziga-zaga, o el que és el mateix, avançant fent dos passos endavant i a continuació fent un pas cap enrere.

Però, aquesta nova estada de Mart, el planeta de l’energia, en un signe de sentiments i de sensibilitats, també ens pot portar a tenir molta activitat a casa, amb la família o fins i tot amb nosaltres mateixos. Com si després d’haver estat a Bessons, signe a on sempre es recull molta informació, ara ens toqués interioritzar-la, fer-li un racó i acabar de pair-la.

Però, en l’intent, serà fàcil que ens posem susceptibles, com sempre que algun planeta transita pel signe de Cranc, i per tant ens puguem sentir ferits gairebé com sense que ningú ens hagi fet mal o fins i tot no ho hagi intentat. Però, la tendresa d’aquest signe i la seva sensibilitat és així d’important i caldrà tenir-ho en compte, no fos que ho passem més malament del que seria necessari. Però, si estem actius, sobretot en els àmbits esmentats, ho portarem molt millor.

Mart estarà a Cranc exactament fins l’11 de juny proper.

Estat de la Lluna: a Verge. A les 18 hores i 6 minuts, entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad