Close

DISSABTE, 23 D’OCTUBRE DE 2021

Aquesta matinada, exactament a les 6 hores i 51 minuts, el Sol avançarà un pas més i s’endinsarà en el signe d’Escorpió, des d’on ens voldrà convidar a viure amb molta més força aquesta tardor que ja ha arribat al nostre calendari i que ara voldrà establir-se a dintre nostre amb el seu millor esperit, el de la passió i de la intensitat.

I mentre les fulles dels arbres vagin pujant de color i tot agafi tonalitats més rogenques, també les nostres emocions pujaran de to i ens sentirem ficats en un entramat que no ens deixarà indiferents i que ens farà catalogar la realitat amb més consciència, malgrat existeixin riscos. Però, veure la cara fosca de la vida també ens farà reaccionar per tal d’emergir en la direcció de la llum i saber que existeixen contrastos ens farà valorar-ho tot amb molta més vehemència.

Visquem aquesta etapa, que durarà 30 dies, posant tota la carn a la graella i pensant que viure és sempre una entrega de la qual no en podem desistir.

Estat de la Lluna: a Taure. A les 9 hores i 57 minuts entra a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad