Close

DISSABTE, 23 DE’ABRIL DE 2022

Avui ens despertarem amb la conjunció de la Lluna i Plutó en el signe de Capricorn, que ens voldrà donar una gran intensitat a aquesta jornada i, després, de mica en mica, amb l’arribada de la Lluna a Aquari i el seu allunyament de Plutó, ens serà més fàcil anar-nos relaxant, tot entrant en un episodi que ens resultarà molt més tranquil i durant el qual no ens farà falta anar tant a contracor, com si alguna cosa ens perseguís però acabéssim guanyant-li la partida.

Respirem, doncs, més alleugerides i alleugerits, i prenguem-nos aquesta diada com un moment de gaudir de tot el que tenim, com  el temps primaveral, les ofrenes de la natura i tot allò que podem compartir, que les idees encara es poden traspassar i la cultura té moltes formes d’arribar a les nostres mans.

Celebrem les bondats de la vida!

Posició de la Lluna: a Capricorn. A les 8 hores i 17 minuts entra a Aquari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad