Close

DISSABTE, 23 DE MAIG DE 2020

Encara que no sigui una alineació planetària en regla, en aquests moment són quatre els astres que transiten per un mateix signe, el de Bessons, i ho fan per aquest ordre: primer hi ha el Sol, acabat d’arribar a aquest signe; a continuació hi va la Lluna, ja va més avançada després de la unió d’ahir amb el gran astre, i Venus i Mercuri molt juntets i molt disposats a dir-se tots els secrets a l‘orella. La qüestió, però, és que amb tants astres en un mateix territori són moltes les característiques i inclinacions que es desprendran de tota aquesta moguda i estarà molt clar que estarem molt xerraires i comunicatius, tal i com correspon a aquest signe de Bessons.

I com que el coneixement també correspon, en una de les seves versions, a aquest signe tan intel·lectual, ara el nivell de la nostra informació pujarà i estarem encara més assabentats de tot el que es cou al nostre voltant. Aprofitem-ho també per desfogar-nos una mica i per dir o escriure tot allò que ens passi pel cap, que ara trobarem una manera molt més efectiva d’expressar-nos. També serà un bon moment per a la venda.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad