Close

DISSABTE, 23 DE GENER DE 2021

Camí de la Lluna plena, avui el Sol i la Lluna, des d’Aquari i des de Bessons, es miraran amb unes lluminositats ben creixents i es disposaran a seguir avançant en direcció al seu enfrontament total o pleniluni, que serà el proper 28 de gener.

Però, a més a més de mirar-se entre ells, en aquest joc també hi intervindran Saturn i Júpiter, que faran conjunció amb el Sol per un cantó i trígon amb la Lluna per l’altra, tot poblant el cel de línies ben harmonioses.

I tot i que la conjunció total del Sol amb Saturn ja està al caure, i per tant ens mostrarem seriosos, aquestes bones vibracions del cel ens ajudaran a comunicar-nos i podrem establir llaços d’unió que faran més amable i comprensiva la nostra realitat circumdant.

Aprofitem, doncs, aquest bon influx del Sol i de la Lluna i disposem-nos nosaltres també a mirar-nos amb els millors ulls i amb les intencions més lluminoses. I si els rigors hivernals o de la vida ens pressionen, reaccionem davant d’ells amb serenitat, que la tempesta afluixa i vindrà la bonança.

Estada de la Lluna: a Taure. A les 8 hores i 43 minuts del matí entra a Bessons.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad