Close

DISSABTE, 23 DE DESEMBRE DE 2023

Després de la brillant conjunció de la Lluna i Júpiter en el signe de Taure que es va produir ahir, avui tindrem la flamant conjunció de la mateixa Lluna amb Urà en aquest mateix signe i això serà tot un esdeveniment, com succeeix tots els mesos. Però, per aquesta vegada, aquesta conjunció a Taure s’oposarà a Venus en el signe d’Escorpió i això serà suficient com perquè els nostres sentiments es revoltin i fins i tot ens esverem una mica.

Serà qüestió, doncs, d’agafar-nos les coses amb una mica més de tranquil·litat, no sigui que ens extralimitem més del compte i fins i tot ens engelosim, que en l’eix Taure-Escorpió els sentiments es poden arribar a viure de manera ben possessiva.

Expressem les nostres emocions i sincerem-nos, que a vegades la veritat pot estar al costat dels nostres sentiments més aferrissats.

Posició de la Lluna: a Taure.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad