Close

DISSABTE, 22 D’OCTUBRE DE 2022

Tot avançant pel signe de Balança, avui Mercuri estirarà els seus raigs en direcció a Mart en el signe de Bessons i el resultat serà un nou triangle de bones vibracions que ens continuarà omplint d’idees i de bones intencions i que tornarà a donar-nos el privilegi, una vegada més, de comptar en el cel amb un harmoniós gran trígon d’aire.

Però, per si no en tinguéssim prou, la Lluna d’avui, des del signe de la Verge, enllaçarà les seves lluminositats amb les de Urà a Taure i Plutó a Capricorn, tot conformant, com un apunt més, un inacabat trígon de terra.

Sigui com sigui, tot això voldrà dir que el cel estarà de part nostre i que, per tant, nosaltres també podrem estar al seu favor  i, mentrestant, ens podem seguir encomanant a les millors forces del cel i de la natura. Vinga!

Posició de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad