Close

DISSABTE, 22 DE MAIG DE 2021

Avui els astres formaran un triangle obert en el cel d’aquesta jornada, un triangle que estarà format pel Sol a Bessons, la Lluna a Balança i Saturn a Aquari. Però, Saturn, per la seva banda, no tancarà el triangle i el farà gairebé exacte, si no que enllaçarà les seves lluminositats amb les de Venus a Bessons i, així, una glopada d’aire fresc i fins i tot estel·lar entrarà en les nostres vides i ens voldrà omplir d’un nou alè, que per alguna cosa l’element regnant en el cel d’aquests moments és l’aire.

Aprofitem, doncs, aquesta feliç conjuntura i ‘refresquem-nos’ tant com puguem, que de la mateixa manera en què les idees neixen i moren i es reprodueixen amb rapidesa i facilitat, també nosaltres podem intentar ‘refer-nos’ de moltes maneres, que l’aire nou i fresc també reconforta i ens ajuda a passar pàgina amb tota agilitat, tal i com li agrada a Bessons.

Mirem també de treure-li tot el suc a aquesta Lluna a Balança que ens voldrà harmoniosos i amables, artistes i mesurats.

Ventilem-nos força i així emergirem renovats.

Estat de la Lluna: a Verge. A les 3 hores i 36 minuts de la matinada entra a Balança.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad