Close

DISSABTE, 22 DE JULIOL DE 2023

Mentrestant el Sol i Plutó, des de Cranc i des de Capricorn, arribin a la seva oposició exacte, i ens facin posicionar tota la carn sobre la graella, la Lluna d’avui, des del signe de la Verge, es relacionarà amb Urà a Taure i amb Plutó a Capricorn, i això representarà tota una invitació a ser molt pràctics i resolutius, al mateix temps que farà que ens sentim molt útils.

Aprofitem, doncs, tot aquest influx astral i com que cap al començament de la tarda  la Lluna acabarà unint els seus llaços amb els de Plutó a Capricorn, tot conformant un gran trígon de terra, el resultat serà de molta eficàcia i experimentarem aquella serenitat que es desprèn d’aquells moments en que totes les coses s’enllacen i ens fan sentir bé. Estiguem ben operatius, però fem-ho des de la tranquil·litat de fons.

Posició de la Lluna: a Verge.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad